Blir aldri lei disse

Nå har jeg vert på en del turer i det siste. Jeg har sett mye spennende og mye fint. Men noe har jeg savnet nesten hver gang jeg har vert på tur. For jeg så dem nesten hver eneste gang før. Nemlig rådyr.

Det er akkurat som om at di har gjemt seg i det siste. Har liksom ikke sett dem like mye som før. Og når di nå først har kommet frem. Så er det jo så klart så pass mørkt, at det slettes ikke nytter å få tatt et lite bilde av dem.

Vi pleier å ha en 5-6 stk her hos oss. Men di har bestandig lurt seg frem når det har vert mørkt. Tror di har blitt så vant til meg. Og vet hva jeg er ute etter når jeg kommer snikende mot dem. Så nå har di funnet ut hvilken tid di får være i fred på. Det er jeg sikker på. Luringer disse som er her.

Men vi var veldig heldige i går da vi var på vår søndags tur. Først var det nå di fantastiske ørnene. Det kan dere lese om HER. Og etterpå oppdaget vi en hel masse rådyr. Og det beste av alt. Det var at det nesten virket som om at di var vant til mennesker. For vi kunne stå nærme dem, og vi fikk stå lenge, uten at dem løp sin vei. Litt skeptiske var di, hvis vi var litt brå i bevegelsene. Men bilder fikk jeg. Endelig.

Disse blir jeg aldri lei av. Di er så elegante og nydelige.

14 kommentarer

Siste innlegg