Bare elsker det

 

Man får ikke nok, altså jeg får ikke nok. Kjenner at jeg aldri blir lei. Jeg kan ta bilder hele dagen. Bare jeg finner noe spennende å ta bilder av. Det er bare et lite problem. Hvor skal man gjøre av bildene ?

Når man tar bort i mot to hundre bilder hver eneste dag. Så blir det fort fult på pcen. Jeg prøver å plukke ut bilder som jeg helt sikkert ikke kommer til å bruke. Men det er da ikke mange jeg ikke liker. Di fleste blir da tatt vare på. Så da sier det seg selv, at det fylles fort.

Jeg satt her nesten en hel dag, en av di siste regnværs dagene. Og bare slettet og slettet. Men enda så er det masse igjen. Må finne meg en større pc tror jeg. Eller kanskje kjøpe meg et nytt lager med minne penner. Ellers så må jeg kanskje slutte å ta bilder…..

Nei det går ikke. Det er alt for morsomt å holde på med dette. Jeg rett og slett elsker det.

Min datter kan ikke fatte og begripe, at jeg orker å sitte i to timer på et fjell. Bare for å vente på ørnene. Vi prøvde nemlig det i dag. Det var vist absolutt ikke noe for henne. Men hun skal ha for at hun prøvde.

Men men… nok om det, må vel vise litt mer av det jeg har tatt bilder av i det siste.

2 kommentarer
  1. Utrolig flotte bilder! Har samme problemet selv, tar altfor mange bilder, og det tar tid å gå igjennom alt. Men er nesten ajour nå. Mannen min gjorde den jobben tidligere, men han nekter å gjøre det lenger for jeg tar altfor mye. Og jeg ser jo at det er mange jeg kan slette, for det er mange nesten like. 😉
   Går igjennom mappene flere ganger og sletter litt hver gang. Må ha ekstra hardisk jeg for å få plass til alt. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg