Bare å hive seg i det

Huff ja, hva har man gjort nå. Er man ikke sliten nok i fra før, så skal man jaggu gjøre mer. Det er sånn det er, ikke sant ?

Vi har en god stund nå hatt et rom for lite. Det vil si, jeg rev ned vegger og gjorde rommet rett og slett ubrukelig. Men vi skulle jo pusse det opp. Så var jo derfor jeg gjorde det. Alt var jo klart. Men så ble det da denne saken med pipen. Altså vi måtte rive den. For så å bygge den opp igjen. Noe som gjorde at dette rommet måtte settes på vent.

Nå har det altså stått i godt og vel et år, tomt, eller mer og mindre blitt brukt som lagrings plass for alt man ikke hadde plass til andre steder.

I går hev jeg meg i rydde aksjon innpå der. Fjernet alt skramlet. For nå er vi klare. endelig klare til å få det ferdig. Gleder meg sånn til at gutten min endelig skal få seg sitt eget rom. Så ja, nå er vi altså i gang med oppussings prosjekt igjen. Men det er jo som man sier. Det blir da så bra til slutt. Ikke sant.

Får litt ekstra hjelp denne gangen også. Men jeg skal hjelpe til så langt det går. Jeg var på grensen til å sende han en melding, for å si at jeg ikke var klar for dette allikevel. Men nå kjører vi på så vi blir ferdig med dette.

Litt før bilder må man jo legge ut. Sånn at man har minner om hvordan det hele var før man startet. Så får dere være med på reisen igjen. Altså se hele prosessen.

 

Var litt mørke disse før bildene. Men som dere ser. Så er det kaos inni der. Fått ryddet på det siste bildet.  Men det blir det blir. Skal få se hva vi har gjort i dag. Må bare få ryddet og fikset litt innpå der først.

3 kommentarer
  1. Det blir alltid noen rom som det blir sånn med tror jeg. Og en ANNEN gang låter kjent for meg i alle fall…Ordner det senere..Blir spennende å se hvordan det blir da 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg