Bare å glede seg, eller….

Ja nå står det altså mye spennende på planen fremover. Eller altså ikke så mye. Men det er både nytt og litt små spennende for meg og min lille familie. Ikke noe jeg hadde kommet til å gjort sånn uten å få litt puff hjelp.

Om fire dager, skal vi pakke koffertene og reise en liten tur til spania. Jeg vet ikke helt om jeg gleder meg eller gruer meg. Er ikke hverdags kost for denne jenta å reise. Veldig hjemme kjær denne hun her egentlig. Så det blir en veldig ny opplevelse. Men en fordel, blir jo å få masse nye foto motiv. Og en annerledes liten ferie tur sammen med familien. Meget mulig at ungene gleder seg aller mest.

Takket være formen min, så tror jeg nok at jeg gruer meg aller mest. Spesielt til reisen. Sånn akkurat nå, føler jeg at man kanskje hadde hatt det aller best hjemme. Men det blir helt sikkert greit når man har kommet seg frem. Blir godt å se at ungene koser seg.

Gjøre det beste ut av reisen, det skal vi. Vi skal kose oss maks. Hørte rykter om at en dyrepark skulle sjekkes. Da vet jeg nå med sikkerhet at jeg er i drømme land. Skulle vist få min aller største drøm oppfylt der. Jeg skal få sett ørner på nært holdt. Og svarte svaner.

Joda jeg gleder meg nok kanskje aller mest.

Må vel legge til noen få bilder i dag også.

Man trenger heldigvis ikke å klatre eller gå for langt for å få sett fine solnedganger. Det beste er å bare sitte nede ved sjøen, å nyte og kjenne varmen av di siste solstrålene, før den går ned i horisonten. Tror nok at mange er enige med meg der.

Yndlings blomstene må få være med på solnedgangs bildene di også.

Kunne tenkt meg sånne dager som dette, hver eneste dag. Spent på hvordan solnedgangene er i spania. Joda jeg er nok spent, og jeg gleder meg masse.

3 kommentarer
  1. Det blir sikkert kjempefint 🙂 Ikke ta noen sorger på forskudd i alle fall. Ikke noe poeng det. HVIS det skulle være noe negativt, så merker man det, er jo ikke noe poeng eventuelt å oppleve de TO ganger. Når det kanskje egentlig blir NULL problemer 😀 God tur og kos deg masse du.Mye fint å ta bilder av <3

  2. Kjenner meg godt igjen i det å ha delte følelser når man skal noe. Min erfaring er at det ofte går greit, selv om det koster mye. Håper du får en helt fantastisk tur <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg