Altså hallo…….. !

Det er nesten så man virkelig må se to ganger på kalenderen og sjekke datoen og hvilken måned vi er i. For her jeg nå sitter, under pleddet i den gode sofa kroken min. Så føles det ikke mye som om at sommeren egentlig skal nærme seg med stormskritt. Det snør, altanen min er hvit og jeg fryser.

Nå har jeg vert hjemme siden mandagen. Og jeg har krysset fingrene for at i morgen står jeg opp til en nydelig dag. Men har våknet opp like skuffet hver dag, siden mandagen. Jeg lengter etter en fin værs dag nå. Forlanger slettes ikke mye. Bare oppholds og lite vind, så er jeg fornøyd. Nå er det meldt uvær også i morgen/i dag. En trøst oppi det hele, er at det blir nå gjort en del innom hus.

Vi fikk vel sommeren i april og mai tenker jeg. Hadde jo egentlig håpet at vi skulle få slengt med oss hengekøyene og ta ei overnatting ute igjen til helgen. Men spørs om vi får se det an til neste helg i stede. Har nok å gjøre til helgen uansett. Så var kanskje like greit at det ikke ble denne uken. Min datter skal feires og en konfirmant skal fotograferes. Så helgen blir da ikke kjedelig.

Er spent på den fotograferingen. Jeg som er vant til å ta bilder av dyreliv og landskap. Men skal da klare å få til dette også. Vi får se tilbake på noen av di fine dagene som vi har hatt. Bare for å minnes litt.

7 kommentarer
  1. Jau, jeg fikk en melding fra datter på dagtid: Vi fyrer..
   Selv fant jeg fram tøfler igjen. Pleier bruke dem om vinteren. Men fryser man på labbene, så er det bare å kle seg mer igjen.

  2. Nydelige bilder!
   Ja, det er kaldt om dagen. 3° føles som minus 1° står det på yr her nå.
   Sommeren kommer, vi må bare vente litt til 😉
   Ønsker deg en fin dag og god helg! Klem 🙂❤

  3. herligheten så vakre bilder.Ja sommeren ,eller iallefall sommerværet har forlatt oss for en stund,men vi kan ikke gi opp håpet på att den skal dukke opp igjen :=) nå har ikke vi snø ned på tunet,men i fjellene ,men fy så kaldt det er

   1. Å tusen hjertelig takk snille du <3 Skal nok ikke gi opp tanken på at sommeren kommer nei. Selv om set føles som om at den ikke gjør det akkurat nå. Men ser lovende ut for neste uke 🙂

  4. Ja det har vært noen trøstesløse dager…men vi får da bare håpe…håpe på en god sommer….som kommer…..Flotte bilder! og ha en god helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg