Valget er ikke enkelt

Nei det skal sannelig ikke være enkelt. Jeg har jo lyst til å drive med bloggingen. Synes det er koselig å holde på med dette. Men så er det jo den usikkerheten med hvordan det blir med ting fremover. Vi som ikke er flyttet over til det nye systemet, går bare her på vent.

Så jeg tenkte jo at jeg skulle være så smart at jeg skulle prøve meg på en ny bloggplattform. Men…. Jeg prøvde meg på wordpress. Ikke noe problem det altså. Det var jo for så vidt greit å lage innlegg der. Egentlig ganske lett. Men jeg sliter da med å finne folk jeg vil følge. Det var veldig knotete sånn sett. Så der kjente jeg at jeg bare ble irritert. Så nå er jeg jo tilbake her. 

Hva skal man gjøre tenker jeg. Hvor er det beste å starte ny blogg ? Må vel kanskje prøve litt mer. Bare for å se om man finner ut av dette. Kanskje finnes det noen der ute som har noen andre fine anbefalinger ?

Ja Ja tenke tenke tenke….. må vel bare tenke enda litt mer. Får vise dere noen få bilder igjen da oppi disse frustrasjons tider. Må håpe det ordner seg til slutt for snille piker.

Ikke mye til vinter enda. Men vakkert allikevel. 

Så herlig når solen prøver å komme seg frem. 

Elsker gamle bygninger. Skal lure på hvor mye historie det er bak dette bygget.

Enda finere når det gjenspeiler seg i vannet.

#bilde #bildet #bildene #bilder #foto #fotografi #fotografiet #fotografiene #hobby #hobbyfoto #hobbyfotograf #natur #naturen #naturfoto #naturfotograf #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

15 kommentarer
  1. Hei.
   Vi ventet litt vi og men så tok vi skrittet med å flytte over på en annen plattform. Vi brukte ca 1 time til å sette opp bruker og import av fil fra gamle bloggen. Det er ganske enkelt å følge de som er flyttet over til ny plattform:-). Også bruker vi bloglovin:-). Kanskje jeg lager et lite innlegg om hvordan jeg bruker wordpres plattformen?
   Skogens sønn

  2. Så nydelige bilder❤️
   Jeg er på wp og ja, du må bli litt irritert og sånn, men det går over, nå har jeg blitt fornøyd og begynt å venne meg til.. og jeg er heldig som har en klok og datakyndig mann- ellers hadde jeg ikke fårt blogga…. det var en grunn for at jeg valgre blogg.no fordi jeg likte de best, men når det ble som det ble så måtte jeg flytte… og det blir bedre og bedre. Jeg følger de som jeg hadde i gamleblokka uten problem, mye å knotte når jeg skal kommentere. Mye lettere å kommentere de som er på samme plattform.. ellers er jo bloglovin gull verdt❤️Der er både du og jeg❤️Jeg digger bloggen din, jeg håper du finner ut av det❤️Klem

  3. Om du ikke blir flytta over, går det ikke ann å opprette en ny blogg på blogg.no..vet ikke jeg, men må jo være mulig for «nye» å blogge derfra også 🙂 Du må i alle fall fortsette bloggingen…og bildene dine er utrolig fine <3

  4. Så vakre bilder. Joda, frustrasjonen er stor her også, enda jeg er en av de som er flytta over. Men som du sier, det er litt vanskelig å finne igjen bloggerne som tidligere dukket opp i vennefeeden. Mulig det bare er en overgang. For vi finner jo hverandre via bloglovin’, selv om det ikke er så enkelt som tidligere.

  5. Kjempefine bilder! 🙂
   Forstår grubling du, for jeg også lurer veldig på hva jeg skal gjøre. Har jo fortsatt å blogge på blogsoft så lenge jeg har blogg der, men har ikke lyst til å miste alt der og bli sletta heller.
   Vi har jo fortsatt noen mnd igjen, men det hadde vært greit å snart få vite om jeg blir flytta eller ikke.
   God lørdagskveld! Klem <3

  6. Deveny har jo laget seg en hjemmeside. Hvorfor spør vi ikke henne?. Jeg også er der du er. Jeg ønsker å slå sammen bloggen min og hjemmesiden min rhttps://ritahelmitoivosdatterlaakso.selz.com/ . Dessuten synes jeg at slik det er nå er litt slitsomt. Skal vi prøve å tenke litt sammen?

  7. fruensvilje: Det ble så jeg valgte wordpress. Den var faktisk ganske så enkel å bruke. Jeg skal nok inn å se til deg jeg <3 Finne hverandre skal vi få til uansett hva <3

  8. Margrethe: Tusen hjertelig takk 🙂 Blogge skal jeg gjøre. Det er jo så koselige mennesker å møte her inne i denne blogg verden. <3 Tror jeg kommer til å fortsette på wordpress. Var greit og enkelt å få til å lage innlegg der <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg