Rene torturen

Jeg har aldri vert den som liker å gå til tannlegen. Mildt sagt egentlig. For det første så er det dyrt. Og når det ikke er en vanlig tann sjekk. Ja da vet man at det er noe som kan gjøre litt vondt, som skal gjøres.

Jeg er “heldigvis” så “heldig” at jeg får påminnelse til sånt som jeg skal på. Sånt som tannleger, leger, sykehus timer. Veldig kjekt til ei som har en veldig dårlig husk.

Men ulempen med dårlig husk. Er at jeg faktisk ikke klarte å komme på, hva som skulle gjøres i dag. Men jeg fikk da vite det. Det skulle jo trekkes ei tann ! Ene ulempen etter slankeoperasjonen. Er at jeg har blitt fryktelig plaget med tenner. Dessverre…..

Kjenner jeg liker tannlegen jeg har. Han er flink til å forklare hva han skal gjøre. Noe som gjør at man føler seg tryggere. Da tenker jeg spesielt på mennesker som har skikkelig tannlege skrekk. Han her tror jeg får bort den verste skrekken hos di fleste. Han er veldig flink.

Møtte en utrivelig tannlege i byen en gang. Ja den typen som bare slenger deg i stolen. Stapper innpå bedøvelse. Og kjører på, uten å si noe. Etter det så fikk jeg skikkelig skrekken i meg. Noen er bare ikke flinke.

Men den lyden når di begynner å bryte på denne tanna……… (får skikkelig frysninger bare jeg tenker på det) Det kjennes da ut som di river ut hele kjeften. Å så blir man da så gåen i kjeften. Klarer ikke gape over skjeen med litt suppe en gang.

Heldigvis så gikk det fort denne gangen. Selv om det ikke føltes sånn. En time i tannlege stolen er bedre enn tre timer, som det ble sist. Men billig ble det ikke uansett. Fatter ikke at det ikke kan bli en sånn løsning som når man er hos legen. Ja at man betaler bare en egenandel.

Ja ja nok om det. Kjenner at jeg faktisk blir litt små irritert av akkurat det.

Men nok om det nå skal jeg og gommene prøve å få i oss litt mat. Ikke enkelt når kjeften er rasert. Men blir da så bra til slutt.

Får finne frem litt mer bilder i stede. Blir så mye blidere igjen da.

Måtte jo teste objektivet i går. Altså prøve å ta bilde av ting, som var veldig langt unna. Da var disse hvite fjellene langt utti havet utrolig fine. Imponerer meg litt må jeg si. Å se hvor klare bilder det blir enda så langt unna det er.

Å så er jeg utrolig glad i gamle bygg. Jo mer falle ferdig, jo bedre er det. Og så ble det litt spesielt at jeg fikk med meg huset på holmen bak også.

Og disse hyttene viste seg også fra sin beste side. Likte så godt fjellet i bakgrunnen.

Enda et bilde av di samme hyttene. Bare at jeg står enda lengre unna. Elsker dette objektivet her. Mulighetene er så store. Gleder meg bare til å ut igjen. Må bare hente inn litt energi først. Og så klart vente på finere vær.

#bilde #bildet #bildene #bilder #foto #fotografi #natur #naturfoto #naturfotograf #hobby #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

5 kommentarer
  1. Jeg hadde tannlegeskrekk i mange år, pga skoletannlegen, men så måtte jeg inn for å rydde opp alt som var gjort feil. Det tok flere timer og kostet meg nesten 30.000,-. I stedet for å være like redd tannlegen etter alt det, var det som om skrekken hadde forsvunnet. De siste årene har jeg heldigvis ikke hatt noen hull, så det har ikke kostet så mye.
   Så kjedelig at operasjonen din får den effekten på tennene dine. Var det noe du ble informert om i forveien, eller er det bare tilfeldigheter?
   Veldig flotte bilder på slutten av innlegget ditt 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg