Helt tom

Tror jeg brukte alt jeg hadde av krefter på turen i går. Men det var så absolutt verdt det. Nå ligger jeg i vannrett stilling på sofaen. Med en ødelagt hofte og en verkende kropp. Mulig det er værforandringen som lager litt krøll også.

Men men…. sånn er det. Er man ikke frisk, så er man ikke frisk. Bare å venne seg til det først som sist. Jeg hadde i vertfall en lykkelig dag i går. Og fikk med meg masse bilder hjem. Som jeg kan studere og kose meg med.

Ligger nå her og studerer bilder. Samtidig som tveen står å surrer på et lekkert natur program. Jeg som ikke likte å se på slike program. Er blitt helt hektet. Skal lure på hva det kan komme av.

Skulle jo ha krabbet nedover til hytten. Men så langt har jeg dessverre ikke kommet meg. Får vente til etter at man har vert hos tannlegen. Ikke at jeg ser så veldig frem til det da men. Bare å finne frem grøt og suppe her i gården. Får ikke akkurat mer tenner av å være på besøk der.

Ja ja nok om det. Finne frem litt mer bilder da kanskje.

Som sagt så startet turen vår i går, på et helt magisk vis. Med masse nydelige farger og stille sjø. Ingenting er vel bedre enn det. Og di fleste kjenner på en ekstra god følelse etter en sånn opplevelse. Blir ektra varm om hjertet.

Men når vi kom til parkeringen. Og begynte på turen. Så kom dette mot oss. Da var det ekstra greit å ha regntrekk til kameraet kjente jeg. En skikkelig haggel skur og en veldig mørk himmel. Egentlig litt stilig også dette. Alle slags vær forhold på en å samme dag.

Så snart haggle skurer og regn er dratt forbi. Så har man stille sjø og mørket tilbake. Helt utrolig hvor fort det kan skifte. Fra vind og vått. Til tørt og stille, på bare et blunk. Jeg bare elsker naturen. Blir bare mer og mer glad i den.

Hvite fjelltopper i det fjerne. Med skikkelig fine sky og skodde hatter på. Synes farge kontrastene blir så stilig.

#bilde #bildet #bildene #bilder #foto #fotografi #natur #naturfoto #naturfotograf #hobby #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #bloggeren #bloggerne #blogger #linesøya #landskap #natur

18 kommentarer

Siste innlegg