Opplevelser på høyt nivå

Hadde aldri trodd at det skulle bli en så bra dag som det ble i dag. Først den nydelige soloppgangen. Den var altså så nydelig, etter alle disse dagene med bare vått vær. Det kan leses HER, for den som ikke har gjordt det. Og har lyst.

Men så startet vi da på selve turen som vi skulle på. Turen gikk til Linesøya. Den løypa vi pleier å gå der. Er ei løype hvor man går mye ved sjøen. Noe jeg likte veldig godt i dag. Var nemlig på jakt etter alt som kan fly. Hadde liksom ikke noe å si om det bare var en måke eller kråke. Bare den kunne fly. Øver man seg, så øver man seg.

Og linesøya skuffet oss ikke i dag heller. Landskapet i seg selv var jo bare helt fantastisk. Men var rett før vi kom til øyholmen at det virkelig ble morsomt. For der var det både ørner og ender i dag.

Ørne bildene ble jeg ikke helt fornøyde med. Enda jeg hoppet som en liten unge hver gang jeg tok bilde. I ren lykke over hvor nærme jeg kan komme. Enda di er veldig langt unna.

Det var ei and som tok over hele showet. Hva navnet på den anden er. Ja det er jeg veldig usikker på. Har lett og lett på nettet. Og det eneste som dukket opp var fiskeand.

Dere kan nå få se noen bilder under her. Så kanskje det er noen der ute som kan hjelpe meg. Så lærer jeg meg navnet på denne også.

Som dere ser på det siste bildet. Så var det grått i dag også. Men vi hadde heldigvis oppholds på så og si hele turen. Rett og slett en fantastisk dag.

#bilde #bildet #bildene #bilder #foto #fotografi #natur #naturfoto #naturfotograf #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

9 kommentarer
  1. ikke noe er bedre enn å ha gode dager :=) fugler erikke lett,men noen ganger får en gode bilder,anda du har her i dag er en siland,en stedbunden kystand :=)

  2. Det skal være sikkert. Nei jeg prøver å lære etter vert som jeg får et bilde av dem. Men det er vanskelig. Tusen takk for at du hjelper meg å finne ut hva di heter. Det setter jeg virkelig pris på <3 Da har jeg lært hva enda en heter 🙂

  3. Tusen hjertelig takk <3 Jeg lo godt selv da jeg fikk studert bildet litt bedre. Den har jo en helt fantastisk sveis 😀 Skal prøve å ha en fin dag. Du må ha en kjempe fin dag du også. klem <3

  4. Mette: Ja hun er flink. Jeg får bestandig svar på det jeg lurer på hos henne <3 Men dere er nå alle utrolig hjelpsomme her inne da <3 Tusen hjertelig takk 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg