Trodde vi så syner

Hadde avtalt en tur date med venninnen min Hilde i dag. Men før vi liksom startet dagen. Måtte vi til kaffe kroken å drikke en varm kakao og fylle på termosene våre.

Skal innrømme at vi var rimelig trøtte og ikke helt i form, verken jeg eller hun. Vi ble sitttende en stund for å mote oss opp litt.

Plutselig snur min venninne seg. Hun ser ut, snur seg til meg og sier (se det blir sol ) Nesten så jeg ramlet av stolen. Vi som kun har hatt nedbør i form av snø eller regn i flere uker. Ellers så har det vert skodde og grått.

Vi var snar med å røske med oss kameraene og komme oss ut. Det gikk ikke mange sekundene før vi var på kaia. Og fikk med oss tidenes soloppgang. For en fantastisk nydelig start på dagen. Våknet gjorde vi også.

Denne dagen kunne ikke bli annet enn bra, med en sånn start. Og det skal jeg si dere at jeg hadde rett i. Men nå skal dere først og fremst få se denne fine starten, i bilder.

#bilde #bilder #bildet #bildene #foto #fotografi #natur #naturfoto #naturfotograf #hobby #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #bloggerne #blggeren #blogger #soloppgang

26 kommentarer

Siste innlegg