Ny dag, nye muligheter

Våknet til en ny verden i dag. Bokstavelig talt. En hvit en sådan. Ikke en grå og våt dag, som det har vert i mange mange uker. Var ikke noe problem å få opp lille gutt i dag. Han ville helst ut å leke med en gang.

Var godt å legge seg tidlig i går. Selv om jeg ikke sovnet så tidlig som jeg håpet. Er ikke helt i hundre denne kroppen i dag heller. Men bare å gjøre det beste ut av det.

Hvis alt går etter planen. Så blir det en liten tur sammen med Hilde i dag. Kjekt å ha med seg ei som er like glad i å fotografere som meg. Da vet man at man slipper å stress gå. Vi bare suller avgårde. Tar ting med knusende ro.

Skulle egentlig vert hjemme å malt på denne hytta. Men…… ja er meldt storm og greier di neste dagene. Så jeg får gjøre det da i stede tenker jeg. Å så har man hele helga. Så ferdig det skal jeg klare å bli.

Bare å håpe at vi finner noe spennende ute i dag da. Største problemet i dag. Er vel å finne ut hva mann skal ha på beina. Støvler eller piggsko. Er myk snø som har kommet. Men regner med det er vått under snøen. For det har da ikke vert skikkelig kulde her. Får finne ut hvor vi skal gå først. Så tar man valget deretter.

Ha en fin dag da alle sammen. Snakkes senere.

#bilde #bilder #bildet #bildene #foto #fotografi #natur #naturfoto #naturfotograf #hobby #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

16 kommentarer

Siste innlegg