Da er 2019 her

Det er vert en dag, kveld og begynnelse av natt med full fart her. Nå er vi slitne alle mann. Middags gjester hadde vi også.

Så nå er vi mette, trøtte og slitne alle mann. Jogge buske og pledd er funnet frem. Må hvile hode pitte litt etter at lille gutt fant senga.

Han klarte faktisk å holde seg våken helt til nå. Han elsker raketter. Så det var ikke en sjangs om å få han til å legge seg tidlig. Selv om han holdt på å gjøre oss halv gale på slutten.

Akkurat som om at han får ekstra energi når han er trøtt. Men når alt nå var ferdig. Og vi fikk han i seng. Så tok det bare sekunder før han var borte.

Ellers så har det vert en fin nyttårsaften i år. Ikke for mye stress. Og bare kost oss.

Bare å glede seg til vanlige hverdager igjen nå. Med normal mat og lite godter.

God natt alle sammen. Og enda en gang godt nyttår. Klem.

#bilde #bilder #bildet #bildene #foto #fotografi #nyttår #nyttårsaften #blogg #bloggerne #bloggeren #blogger

10 kommentarer
  1. Ah!! Husker da jeg var liten og faktisk ordentlig så frem til nyttårsaften. Men så var det et år jeg sovna alt for tidlig og ikke våknet igjen før det var alt for sent. Foreldrene mine hadde visst gjort et forsøk i å vekke meg (tror jeg), men uten nytte. Var visst alt for trett.
   Kan forresten i den forbindelse legge til en annen historie som skjedde for en del år siden. Var en fyr som hadde stjelt en bil, samt noen kanner med bensin. Etter at han hadde kommet et stykke skjedde det noe som gjorde at han kjørte ut av veien og kolliderte med et tre like utenfor huset vårt. Dette er ikke noe jeg husker noe fra, så mulig det også var noe jeg sov gjennom. Men alle de andre ble vekket ganske så hardt og brutalt, pappa trodde det kunne være et jordskjelv og greier (dette var flere år før 22. juli så terror var ganske fjernt å tenke den gangen, pluss: hvem vil begå et terrorangrep i lille Oppdal liksom?). Og da vi var ute og tok en titt på dagtid igjen var det ikke akkurat mye igjen av verken det treet eller den bilen, for å si det sånn. Og ikke spør meg hvordan, men han som var i den bilen overlevde faktisk. Mulig han hadde hoppet av i fart eller noe.. Igjen litt usikker da dette er mange år siden nå og heg knapt var 11-13 år der og da.
   Og nei, jeg er IKKE døv eller plaget med dårlig hørsel (dessverre må jeg nesten innimellom si, for jeg lar meg UTROLIG lett irritere av andres lyder når jeg først ikke er i koma..). Jeg er visst bare litt sånn utfordrende å vekke 😅

  2. Aylar Von Kuklinski: Du har med andre ord et helt utrolig sove hjerte 😀 Det er jo helt utrolig at du ikke våknet da den bilen kræsjet. Det måtte jo ha vert et forferdelig leven. Men typisk når du som liten gikk glipp av en dag du gledet deg sånn til.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg