Mitt år som har gått, i bilder

Har plagdes med å få i gang bloggen i dag. Mye folk som er pålogget eller dårlig nett. Hvem vet.

Men jeg slenger meg på denne jeg. Synes det var så koselig å lese andre sine blogger. Der di viser året sitt i bilder.

Året som har gått, ja det har vert både tøft og bra på mange måter. Frisk er man ikke enda. Men friskere kan man vel kanskje si. Opp og nedturer har man. Det er hele tiden det som har vert målet i dette siste året. Ja å bli bedre. Min store redning har nok vert, venner, fotografering og familie.

Uten dette så vet jeg nok ikke hvordan dette skulle gått. Men nå skal vi smile og glede oss til et nytt å bedre år. Blir ingen nyttårs forsetter fra denne jenta. For hun har nemlig tenkt å ta det nye året akkurat som det kommer.

Nemlig med knusende ro. En og annen tur og masse fotografering skal det bli. Bortsett fra det, så får vi bare vente å se på hva dette året som kommer har å gi.

Spennende blir det helt sikkert. Nå skal dere få se hvordan jeg har utviklet min fotografiske verden det siste året. Blir morsomt å se om dere ser noen forskjell.

Et av mine første solnedgangs bilder.

Et av mine siste solnegangs bilder.

Et av mine første måne bilder.

Et av mine siste måne bilder.

Et av mine første små fugel bilder.

Et av mine siste små fugel bilder.

En som var litt større enn en små fugl.

Et av mine første ørne bilder.

Et av mine siste ørne bilder.

Et av mine første elg bilder.

Et par av di siste elg bildene.

Et av di første rådyr bildene.

Et av di siste rådyr bildene.

Et av di første ekorn bildene.

Et par av di siste ekorn bildene.

GODT NYTTÅR <3

#bilder #bildet #bildene #bildet #foto #fotografi #natur #naturfoto #naturfotograf #hobby #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #bloggerne #bloggeren #bloggen.

10 kommentarer
  1. ja her var det store forskjeller,øvelse gjør mester heter det og det viser du her,fra litt usklare bilder til perfekte og klare bilder med masse fint lys i :=)

  2. vestfroken: Jeg har et stor objektiv. Altså sigma 150-400 mm. Som betyr at selv om jeg står langt unna en fugl. Så kan det se ut som jeg nesten tar på den når man ser bildet 🙂 Og jeg bruker manuell instilling. Og justerer lyst og fart etter hvordan dagen er. Kjapp lukker tid gir bedre bilder <3 Bare å spørre. Skal svare så fremst jeg vet svaret selv <3

  3. fruensvilje: Det skal være helt sikkert. At øvelse og en hele masse tålmodighet gjør noe. Ble nesten sjokket selv når jeg så hvor stor forskjell det var <3 Det var egentlig litt morsomt å se tilbake og faktisk se hva man har oppnådd 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg