Hva feiler blogg.no ?

Skulle skrive et innlegg via pc en min. Altså et fint nyttårs innlegg. Men denne jenta klarer da ikke å logge seg inn lengre. Noen som vet hva som skjer.

Kjente jeg ble en smule irritert her nå. Får ikke til det jeg tenkte å gjøre nå.  Krysse fingrene for at det ordner seg. Må vel bare innse at jeg må flytte meg selv. For jeg kommer vel neppe til å bli flyttet.

Eller kanskje jeg har blitt flyttet.

8 kommentarer
  1. skjønner frusrasjonen,må være en feil ,håper det blir orden på det snart da ,flyttet er du nok ikke for jeg finner deg på din gamle blogg,når en blir flyttet vises vi ikke lengre på den gamle platformen :=)

  2. Men du har jo klart å skrive innlegget nå. Dette er skrevet på gamle bloggen. Du VET når du er flyttet, for da kommer du VIRKELIG ikke inn. Og masse nye passord og greier, og når du kommer inn så skjønner du ingenting. Sånn er det om du blir flyttet 😀 Dette ser jeg er på gamle, ser helt annerledes ut. Håper du blir flyttet 🙂 Klem

  3. fruensvilje: Tror det måtte vært myebfolk pålogget eller noe. Det var bom stopp på alt. Men når jeg endelig kom meg inn igjen. Så var det ikke noe problemer. Men jeg må vel sikkert begynne å tenke på hva jeg skal gjøre. For blir vel neppe flyttet.

  4. tirilitove: Man blir da så frustrert når sånt skjer. Spesielt når man var i gang med et nytt innlegg og alt låser seg. Men det er som du sier. Det ordner seg for snille piker. Og det fjorde det til slutt 🙂

  5. frodith: He he he bare frustrasjonen som måtte ut å lufte seg litt. Skjønte jo til slutt at jeg ikke var flyttet 😀 Liker bare ikke å plages. Håper også at jeg blir flyttet. Men jeg tror desverre ikke det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg