Di gærne har det godt sa dem

Joda jeg tviler ikke. Våknet med dundrende hodepine i morges. Og en meget inntørka munn. Men ellers i fin fin form. Små trøtt og rar har jeg vert i hele dag. Men det hører til etter en sånn kveld.

Så i dag har vi bare kost oss og tatt det helt med ro.

Jeg gjorde noe sprøtt i dag. Men jeg har spart lenge da. Bare sånn at det er sagt. Alt jeg har fått av penger. I gaver og sånt som har blitt til overs. Har jeg tatt vare på. For jeg har nemlig bestilt noe jeg har ønsket meg lenge.

Jeg brenner virkelig for foto. Som kanskje mange alt har skjønt. Og jeg har nå lenge irritert meg over at jeg ikke har fått til det jeg ønsker. Så da ble det så jeg bestilte meg, det objektivet som jeg hadde sett meg ut for lenge siden. Det var faktisk på salg også nå. Så da slo jeg til. Må være litt små gal innimellom. Kjenne at man lever.

Som jeg gleder meg til det kommer. Eneste er at man får litt sånn bon anger etterpå. For det er da snakk om en sum. Som man kanskje helst skulle brukt på noe annet. Men gjort er gjort.

En annen ting. Ja det er at jentungen min. Har laget en you tube kanal. Som dere kan se HER. Hun laget en kanal for å bruke bildene mine på. Noe så koselig. Di er nå flinke sånn teknisk i disse tider, disse barna. Jeg forstår jo ingenting av det hun gjør. Men for henne så er jo dette lett. Jeg må vel gå i lære tror jeg.

Dette kommer snart i posten. Nå er det bare å glede seg til fuglene er tilbake. Kan nesten ikke vente.

24 kommentarer

Siste innlegg