Bare å løpe

Det var akkurat sånn det var da vi kom på besøk i dag.

Det er ikke hver dag at jeg faktisk drasser med meg kameraet. I vertfall ikke når man i utgangspunktet bare skulle på besøk. Men av en eller annen rar grunn så bestemte jeg meg for å ta det med i dag.

Jeg lot det heldigvis ikke ligge i bilen. Det ble faktisk med inn også. Og bra var det. For jeg rakk nesten ikke å sette meg. Da Bente, tanta til lille gutt sa at jeg måtte skynde meg, å komme å se i vinduet. Og ut gjennom vinduet så kunne vi se et søtt lite ekorn.

Og på bare noen sekunder, så var jeg ut av døra. Smøg meg rundt hus hjørnet og bort til treet der jeg viste at det satt. Jeg var små redd jeg skulle skremme det bort. Men det satt ganske lenge rolig å bare så på meg. Før at den plutselig fant ut at den ikke likte den nyskjerrige og kanskje litt plagsomme fotografen.

Jeg rakk så vidt å snu meg litt. Da jeg i side synes registrerte en liten tass til. En søt liten gråsisik. Ja vi sjekket fugle boken etterpå. Eller la oss si google for å være sikker. Tror det var en gråsisik jeg fikk bilde av. Han poserte nå så fint også. Før han fløy sin vei.

Måtte jo få med meg gjengen på en liten gå tur etterpå. For været var jo helt fantastisk. Men di beste bildene fikk jeg bare rett utenfor huset.

Til og med kita, hunden til min samboer poserte for kameraet i dag. Får krysse fingrene for at det blir noen fine tur bilder i morgen også.

Nøtteliten. Litt små skremt ble han. Men han satt heldigvis  i ro så pass lenge, at jeg fikk noen få bilder av han.

Tror han viste at han var fin denne gråsisiken.

Kita var fin hun også der hun viste seg frem i dag.

#bilde #bildet #bildene #bilder #foto #fotografi #natur #naturbilde #naturfoto #naturfotografi #naturfotograf #hobby #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

20 kommentarer

Siste innlegg