Det ble i dag

Var jammen meg ikke noe gledens dag da man våknet i morges. Tenkte i mitt stille sinn at det ble ikke noe lufte tur i dag heller. For det øste ned og skodda lå tung.

Det var bare å pakke seg inn i dyna og sove litt til.

Kom meg nå opp til slutt etter litt om og men. Da ble jeg faktisk litt overrasket. For himmelen begynte da å se litt lysere ut. Håpet var tent. Og jammen meg forsvant skodden. Sola var ikke å se, og grått var det enda. Men det hadde i det minste sluttet å regne.

Da tok vi oss en liten besøks runde. Og når vi kom dit. Så klarte jeg faktisk å lure med meg en del av gjengen ut. Det var altså så fantastisk å få litt frisk luft på lungene. Jeg det går nesten ikke an å beskrive det. Det var som rene vår dagen i dag. For ikke var det kaldt og heller ikke vind.

Dere skal få se noen av bildene jeg tok, litt senere i kveld. Så inntil videre får dere kose dere med noen bilder jeg tok på en av mine tidligere turer.

En mer rød/orangsje himmel sakl man lete lenge etter. Så ut som himmelen sto i brann denne dagen.

Blir aldri lei disse bildene

Iskunst er heller ikke å forakte.

#bilde #bilder #bildet #bildene #foto #fotografi #natur #naturfoto #nsturfotografi #naturfotograf #hobby #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

14 kommentarer

Siste innlegg