Lei kan man bli

Ja i dag er det en sånn dag, der jeg kjenner at det er nok grått vær. Jeg er så innmari lei.

Blir da så sur når det er som dette. Trenger litt sol og lys for å få opp dette humøret litt. Går så klart an å ha på seg regnklær å gå ut. Men ikke en gang lille gutt vil være med på det.

Fatter ikke hvorfor man blir så dorsk, og nesten litt små sur når været er som nå. Man er vel lysets menneske…. kanskje. Altså man trives best i lys.

Kjenner ikke at humøret stiger med å studere bilder en gang. Så nå må det bli vær forandring her snart. Har ikke turt å skjekke yr.no en gang. Var for deprimerende sist jeg sjekket.

Ja ja nok om det. Ferdig sutret. Får heller glede seg over at man skal ta seg en tur ut med venner i morgen. Altså litt festligheter. Det kan jo bli morsomt. Pitte litt å se frem til. Barnevakt og sjåfør er ordnet. Bare å krysse fingrene for en bra kveld da.

Men tja… kanskje dere har lyst til å se dagens bilder som jeg har funnet frem. Kos dere resten av dagen.

Elsker når lyset fra himmelen leker seg i vannet, eller på isen.

Grått var det her. Men det regnet nå ikke. Da går det nå an å ha med seg kamera og lufte seg litt.

#bilde #bilder #bildene #bildet #foto #fotografi #natur #naturen #naturfoto #naturfotografi #naturfotograf #hobby #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

8 kommentarer
  1. Uff ja så trøstesløst vær. Det er deprimerende når det regner i desember. Jeg vil ha fint fotovær. Tenk på alle disse fridagene som bare blir borte i dårlig vær.

  2. tirilitove: He he he du har rett i det. Men er nå rart med det. Når man har vert inne i flere dager. Og kameraet bare ligger der og frister. Da har man bra lyst til å få komme seg ut. Å så blir jeg nå litt grinete da når været går i mot meg 😀 Tusen takk <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg