Gråvær

Skal være enig i at man blir både dorsk og lat når det er grått ute. Blir så innmari trøtt hele tiden.

Men så fremst det ikke regn, så trenger det ikke å være så ille å ta seg en tur ut. Eneste problemet, for dem som liker å fotografere. Ja det er jo dette med lyset. Det blir ikke skikkelig lyst i disse dager. Da kjenner jeg at jeg blir litt lettere irritert.

Men rett før jul var jeg på en tur sammen med venninna mi. Og lyset var ikke helt med oss denne dagen heller. Men blizen på kameraet og noe justeringer på innstillingene. Gjorde da at man fikk til noen bilder om ikke annet.

Synes egentlig at naturen kan være litt spennende og mystisk når det ikke er helt lyst. Kanskje litt vanskeligere å se noe fint å ta bilder av. Da må man være litt kreativ.

Nå er jeg kommet til di dagene der jeg bare venter på lysere dager. Det går ikke fort nok. Jeg skulle helst ha hatt våren i går.

Har brukt et par dager nå på å lete meg frem til et nytt objektiv. Ja sånn at jeg kan komme enda nærmere fuglene. Spørsmålet er bare om jeg tørr å kjøpe det. Vi får se, vi får se.

Er jo dyrelivet som er favoritten min.

Gråvær og mørkt. Men allikevel ikke så ille.

#bilde #bilder #bildet #bildene #foto #fotografi #natur #naturfoto #naturfotografi #naturfotograf #hobby #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

10 kommentarer
  1. Her var det regn når vi gikk på tur i dag, men det var jammen godt å være ute helt fram til da 🙂 Deilig å gå uansett 🙂 Håper du koser deg i ferien <3

  2. Jeg synes bildene ble helt nydelige selv om du kunne tenkt deg mere lys! Jeg vil også ha vår nå, fort fort.. Skal bare over januar og februar – det er noen tunge måneder synes jeg <©

  3. frodith: Er godt å være på tur uansett vær ja <3 Det er vel det man har regnklær til. Men jeg liker ikke regnet. Vanskelig å ha med kameraet da 🙂 Jeg koser meg. Bare pitte litt hus lei 😀 Ser ut som du hae kost deg du også. Håper det i vertfall <3

  4. NorskeTankeriDanmark: Hi hi blir aldri helt fornøyd vettu. Bestandig ett eller annet som kan være bedre vettu 🙂 Enig. Januar og februar er veldig trege måneder.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg