Fantastisk dag

Det var det i går ja. Men jeg synes nå nesten at dagen i dag, er enda bedre. Er jo nå man virkelig kan kose seg. Sitter faktisk enda med pysjen på, og tror den skal få være på til man eventuelt skulle få besøk. Eller i verste fall må ut døra selv.

Været er ikke noe tur vennlig heller. Sånn skikkelig inne kose vær. Har bare brukt morgenen til å få ryddet, var nemlig litt pakke kaos etter i går kveld enda. Men er da sånn det skal være. Så nå tror jeg faktisk vi bare skal kose oss med filmer resten av dagen. Og krysse fingrene for at man ikke må hive ut juletreet. Tror dessverre lille gutt er allergisk.

Sender med et par vinterlige bilder. Ja er kanskje ikke mye snø på bildene. Men is er det. For er ikke mye annet som minner om vinter her. Her er alt som var hvitt borte. Det regner og regner. Og blåser enda mer.

Håper alle sammen hadde en fin dag i går. Det hadde vi.

Dette gamle huset utpå nessa synes jeg er så fint. En nydelig plass utpå der. Må ta bilder av dette huset hver gang jeg er der.

Is i bekkene lager morsom kunst

Et ensomt tre kan være stilig på en grå og litt mørk dag.

#bilde #bilder #bildet #bildene #foto #fotografi #natur #naturen #naturbilde #naturfoto #naturfotograf #naturfotografi #hobby #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #bloggerne #bloggeren #blogger

14 kommentarer

Siste innlegg