Fargerik natur

Det er en nydelig dag i dag også, i vertfall utenfor husets fire vegger. Kjenner at humøret er lettere stigende i dag. Hjelper litt på at mannen er hjemme og hjelper til med oppussingen.

Ikea skal ringes. Så får vi håpe at di kommer med skapet som mangler. Ordner seg alt til slutt, for snille piker. Det er lov å krysse fingrene for det.

Men nok om det. Hvem er vel ikke glad i naturen. Regner med di fleste er det. Himmelen er den jeg synes er mest spennende. For den kan virkelig vise oss alle slags farger og varianter.  Mørk, fargerik, kjempe blå, full av stjerner….

Jeg har nå noen bilder å vise frem i dag også. Dere må ha en fin dag alle sammen.

Himmel og hav i et. Virkelig nydelig morgen dette. Bare stå der på brua som går til Linesøya og nyte at en ny dag starter. Ingen kan vel være grinete til en sånn morgen som dette.

Sola ser bare varmere og finere ut når den kommer seg litt mer opp. Utrolig hvordan fargene forandrer seg.

Her var sola på tur ned igjen. En sen ettermiddag. Var egentlig mye grå sky dotter på himmelen. Men det gjorde bare alt mer magisk.

#bilde #bildet #bildene #bilder #foto #fotografi #natur #naturfoto #naturfotograf #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren #solnedgang #soloppgang #himmel #sol

12 kommentarer

Siste innlegg