Oppdatering på kjøkkenet 8, må nok innse at man har tapt

Det var sagt at vi skulle være helt ferdig til helga. Men sånn som det ser ut til nå, så tror jeg nok ikke det blir. Må nok smøre meg med tålmodighet til neste uke. Ikke mye fornøyd med ikea akkurat i dette øyeblikket.

Det gikk egentlig helt etter planen nesten hele dagen i dag. Noe små knoting ble det. Men ikke værre enn at vi fikk det til. Men så….. ja dagen var nesten over, og alt så lyst ut.

Jeg skulle bare ut i garasjen å hente det siste skapet. Som skulle monteres fast i veggen. Men ja….. tror dere at jeg fant det ?

Nei det var ikke å finne noe steder. Så nå mangler vi et skap. Vi manglet også over halvparten av beina til skapene. Men takket være facebook og snille mennesker. Så fikk vi tak i det vi manglet av dem.

Så da blir det bytur da…. for å hente skap.

Ble både sint og lei meg. For jeg hadde gledet meg sånn til å få opp alle fronter og skuffer i morgen. Hjelper ikke å være ekstremt sliten heller. Da blir alt så mye værre en det egentlig er. Men men…. det blir i neste uke 🙂 Får gjøre det vi får til i morgen. Gjøre det beste ut av det.

#oppussing #bilde #bilder #bildet #bildene #foto #fotografi #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

23 kommentarer

Siste innlegg