Hva gjør man ikke for et perfekt bilde

Må nok si at det mange ganger når jeg er på disse turene mine. At det er bra ingen ser meg til tider. Det kan nemlig tenkes at di muligens hadde fått seg en godt latter.

Føler meg innimellom som en liten unge, der jeg henger over bekk og elv kanter bare for å komme nærme nok. Man skal virkelig komme innpå bobblene og dråpene.

Eller når man praktisk talt henger i fjellkanten. Bare for å få et bilde av den fine tingen du har funnet. Som istapper foreksempel…. ikke bestandi di henger sånn som du vil. Da tenker jeg lys messig eller vinkling. Kan bli masse akrobatiske øvelser da. Kanskje litt vel spennende og utfordrende til tider.

Denne gangen jeg tok dette bildet. Lå jeg langflat på bakken. Med nesa så lang nedi bekken som det gikk ann å komme. Kunne sikkert se ut som jeg skulle falle oppi. Ja for den som hadde kommet overraskende på.

Her også….. må få med bobblene kan du skjønne. Skulle jo helst vert enda nærmer. Men da hadde jeg vel havnet oppi bekken.

Ser du dråpen…… jeg prøvde i vertfall.

Disse istappene gav meg skikkelige utfordringer. Klatring er vel ikke min største egenskap. La oss si, at man er glad man har busker…. bare for å få rett lys og vinkel. Utrolig at man ikke har ødelagt seg mer.

#bilder #bildet #bildene #bilde #foto #fotograf #fotografi #natur #naturfoto #naturfotograf #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

20 kommentarer

Siste innlegg