Ute i det fri

Ja jeg trives nok aller aller best ute i det fri. Kjenner jeg holder på og bli små gal innen for disse hus veggene. Og det går hardt utover bildene jeg har på lager.

Kjenner det klør i fingrene etter å skaffe flere. Få litt frisk luft under vingene.

Må bare holde ut noen få dager til nå så. Da blir det. Har fått tatt meg en liten dupp på sofaen her. Så formen og humøret er stigende. Noe som kanskje er bra. Både for meg og andre.

Skal få mini i seng snart. Så blir det å kryyyype tilbake til sofaen, og bli der resten av kvelden. Mulig en julefilm skal finnes frem også.

Har nå lett litt i arkivet igjen. Så her kommer det noen få bilder.

Denne søtingen kommer jeg aldri til å glemme. Kommer enda ikke over, at jeg trodde det var en fugl jeg hørte. Å så var det en oter som kom flyvende over berget.

Ei søt lita dompapp hun i hagen. Hun er kanskje ikke like fin og fargerik som hannen er. Men synes nå hun var fin der hun satt å viste seg frem.

Lønner seg å hoppe ut av bilen innimellom. Spesielt når man ser ei fin ørn på himmelen. Blir aldri lei av dem.

Glasskulen er med meg på hver eneste tur. Finner jeg ikke noe fint å ta bilder av. Så blir denne flittig brukt. Liten bit av vakre Linesøya som vises inni der.

#bilder #bildet #bildene #bilde #foto #fotografi #hobbyfoto #hobbyfotograf #natur #naturfoto #naturfotograf #dyr #landskap #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

20 kommentarer

Siste innlegg