Spennende besøk

Joda vi bor ganske så tett på dyre livet. Men det er jo egentlig bare stas for min del. Er jo det som er spennende.

Men innimellom så kan di komme litt vel nærme synes jeg.

Jeg hadde en opplevelse en morgen. For en stund tilbake. Da jeg våknet før vekke klokken, grunnet rare lyder utenfor huset. Jeg snek meg nå opp. For jeg måtte da finne ut hva dette kunne være.

Joda kom meg nå ut på stuen, og så ut der jeg hørte lyden komme fra. Må innrømme jeg ble paff med det samme. For der så jeg rett i øynene på en elg. Han sto å spiste av potte plantene mine oppå altanen. Han tittet bare så vidt på meg, og så fortsatte han bare å spise. Det synes jeg var pitte lott for nærme. Har tross alt unger som pleier å leke utenfor hus veggen.

En annen gang satt jeg nå på sofaen her. Og bare slappet av. Har tre store vinduer rett ved siden av, som jeg kan se ut av.  Så registrerte jeg noe i side synet. Snudde meg med en gang. Og der kom det en stor grevling gående. Jeg spretter opp, stormer etter kameraet. Og fikk den heldigvis dokumentert.

Og ikke minst ørner. Ja man må ikke glemme dem. Di flyr da nesten i stue vinduet di også. Di har skremt meg mange ganger.

#bildet #bilder #bildene #foto #fotografi #dyr #hobbyfoto #hobbyfotograf #natur #naturfotograf #naturfoto #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

17 kommentarer

Siste innlegg