Solopp og solnedgang

Det er nok ikke rent lite jeg renner avgårde, for å få være med på akkurat denne opplevelsen. Det er titt og ofte det. For er vel ikke noe som er finere enn akkurat dette fenomenet. Eller ? Tror kanskje di fleste er enige der.

Det er ofte så vakkert, at det nesten kan ta pusten fra en. Har vert mange sene sommer kvelder. Der jeg har vert på toppen av et fjell, og bare har nytt utsikten. Lenge….. Finnes ikke noe mer befriende en akkurat det.

Også di morgenene, der man står opp…. trøtt sliten og egentlig i passelig dårlig humør. Men man har bestemt seg for å ikke være lat. Kommer seg avgårde, og får med seg den nydelige soloppgangen. Hvem blir vel ikke i bedre humør bare av det.

Det er fin å være på fjellet når det er solopp eller solnedgang. Men jeg synes nesten, at det er enda bedre å være nede ved sjøen. For å få gjenspeilet i sjøen, gjør utrolig mye med bildet. Går sikkert ann å få til ved et vann på toppen av et fjell også. Det har jeg til gode å prøve. Får bli til sommeren igjen tenker jeg.

#soloppgang #solnedgang #morgen #kveld #sol #himmel #foto #fotografi #bilde #bilder #bildet #naturfoto #naturfotografi #hobbyfoto #hobbyfotografi #hobbyfotograf #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

18 kommentarer

Siste innlegg