Min favoritt

Ja når høsten og vinteren er her, så er det ikke akkurat så mye fine blomster å finne.

Jeg husker så utrolig godt i fjord vinter, hvor lei jeg begynte å bli av alt det vite. Altså snø, is og trær uten farger. Det var jo morsomt å ta bilder av is og snø kunst. Men man blir jo lei det også etter en lang vinter.

Da var det veldig bra at min venninne gjorde meg oppmerksom, på denne fine planten her. Altså bergblomst, eller bergfrue som den egentlig heter. Den er bare rett å slett nydelig. På sommeren er det en liten blomst som vokser på den. Men jeg synes den er fin, bare med bladene.

Man finner dem i masse farger og fasonger. Til og med på vinteren. Så å bruke mye av vinteren i fjord på å lete etter denne. Gjorde at den tunge og lange ventingen på våren, gikk kjempe fort.

#blomst #bergfrue #bilde #bilder #bildet #foto #fotografi #natur #naturfoto #hobbyfoto #hobbyfotograf #blogg #blogger bloggeren #bloggerne

12 kommentarer
  1. en vakker sukkulent,jeg har faktisk en stor rosett i hagen min ,men det er desverre noen år siden min blomstret,men den er vakker ja :=) jeg har bestemt meg for att vinteren er full av farger :=) om en går i skogen finner en alltid grønn mose,den vokser gjerne oppetter trestammene også og på gamle trær og røtter som ligger nede,en finner grønne syreblader i skogbunnen og ser en godt etter kommer trærne i forskjellige fargenyanser,kvit,grå og forskjellige brunyanser,vi har den vakre himmelen som kan være som et fyrverkeri om vinteren :=) og aldrig er vel himmelen klarere og skarpere blå =) kanskje vi skal utfordres til å se etter farger i naturen også høst og vinter :=)

  2. Du har så rett så rett. Jeg oppdager bare mer og mer hvor fin vinteren også kan være. Det er bare å lære seg å se etter di rette tingene. Ja vet du den utfordringen er jeg med på. <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg