Små kryp og insekter

Hadde en sånn skikkelig runde, på sommeren og høsten, der insekter og kryp var fryktelig fasinerende.

Gikk oss på huggormer noen få ganger. Men ikke så ofte som jeg hadde sett for meg at vi kom til å gjøre. Nesten litt skuffende, men samtidig bra. Ikke sikkert man hadde turt å gå så mye, hvis man hadde sett dem ofte.

Jeg og venninna mi fløy mye rund om kring i haugene, å lette etter disse krypene. Og dere kan tro vi har hatt det morsomt mange ganger. Hørte man en lyd av gresshopper. Så var det om å gjøre å høre hvor lyden kom fra. Og skynde seg i den rettningen og begynne letingen. Vi fant da noen også. Men små er di, og vanskelig å ta bilder av. For di står da ikkke akkurat i ro di heller.

Å så var det disse øyenstikkerene da. Var vel di som fasinerte meg mest tror jeg. Alle slags farger, fasonger og størrelser. Og så klart enda vanskeligere å få et bra bilde av. Jo større utfordringer for meg, jo bedre er det, har jeg funnet ut. For da setter jeg det som mål, at dette skal jeg klare. Å så blir det en stor seier hver gang man får det til. 

Gått oss på noen få firfisler også. Man setter jo i et hyl med det samme, for man tror jo det er huggorm. Men får ikke like mye frysninger av å ta bilder av den. Så den har det vel blitt et par bilder av, selv om den er veldig rask.

#insekt #insekter #gresshoppe #øyenstikker #huggorm #salamander #natur #naturfotograf #hobbyfotograf #foto #fotografi #bilde #bilder #naturbilder #blogg #blogger #bloggere #bloggerne #bloggeren #hobbyfoto

17 kommentarer

Siste innlegg