Gi ikke opp

Som jeg har fortalt i et innlegg litt tidligere. Så er min favoritt ting å fotografere dyr. Da spesielt fugler i bevegelse.

Husker så godt da jeg begynte å fotografere. Hvor irritert jeg ble hele tiden, for at bildene ikke ble klare. Noen ganger ble jeg så sint, at jeg hadde mest lyst til å kaste kameraet, og bare gi opp. For uansett hvor rolig jeg var, så ble alt uklart.

Men så var jeg jo ikke tøff nok til å gå utenfor komfort sonen. Altså ikke ha innstillingen på annet enn auto…. helt til jeg fikk et tips om å prøve meg på manuell. Når jeg nå endelig kastet meg i det, ja da ble det en annen verden. Og så klart enda mer tips og råd fra denne facebook gruppen. Den gruppen har virkelig lært meg masse.

Og det beste tipset for å få til bilder i bevegelse var, du må øve deg på måker. Det har jeg virkelig gjort. Jeg som ikke likte måker, synes faktisk at di er blitt både fine og spennende å ta bilder av. Hvem skulle trodd det.

Så det går ann å få til det man vil, bare med rette innstillingene og masse øvelse. Det sies at, øvelse gjør mester. Det er nok noe i det.

#fugl #fugler #måker #foto #fotografi #bilde #bilder #bildene #hobbyfoto #naturfoto #hobbyfotograf #natur #blogg #blogger #bloggerne #bloggeren

12 kommentarer

Siste innlegg