Måtte skjekke hva det var

Jeg elsker å dra på tur. Så fremst man klarer det, så er man ute å lusker. Nå har det blitt litt lite turer i det siste, men bilder og minner har man masse av.

Denne dagen her var ganske morsom. Jeg hadde som mål, å få til å ta noen morsomme bilder av bølger. Setter meg på berg kanten og stiller inn kameraet. Men i det man setter seg ned, klar for å få en serie med bilder. Så registrerer man en lyd ved siden av seg.

Jeg reiser meg fort opp for det hørtes ut som masse fugler. Det er jo noe jeg er veldig innteressert i. Jeg ser og ser men ingenting viser seg. For jeg ser i luften og ikke på bakken. Plutselig så er det noe som rører seg på bakken, ikke langt unna meg.

Der kommer det to brune nøster hoppende og en litt sint en etter. Nemlig tre otere i full lek. Og for et syn. Full fart i nesten et kvarter. Og det kunne jeg bare sitte å se på, og faktisk få noen få bilder. Før di hoppet i sjøen.

Når di nå hadde forsvunnet, så måtte jeg jo gå og se der di hadde lekt seg. Da oppdaget jeg to nye små nøster helt nede ved berg kanten. Jeg kunne nesten gå helt inntil dem og enda så lå di helt i ro. Di tittet bare så vidt på meg.

#fugler #oter #dyr #hobbyfotograf #natur #foto #fotografi #naturfoto #blogg #blogger #bloggeren #bilde #bilder #

18 kommentarer

Siste innlegg