Fotokalendere for neste år

Det er jo litt små stas å gjøre noe med bildene man tar. Så jeg har laget noen kalendere med noen bilder jeg har tatt.

Det går også ann å få laget en med tema som dere kanskje liker best. Alt fra en kalender med landskap, soloppgang eller nedgang, blomster, dyr og fugler. Så kan jeg sette sammen en og eventuelt vise hvordan den ble, før den blir solgt.

Man kan skjekke facebook siden min her. Hvis man har lyst til å se noen av bildene jeg har der. Kommer til å legge inn flere etter vert.

Jeg tar 300 kr. for en kalender. Kan også ordne bilder på lerret eller andre ting som kopper, puter…. ja det man kan ønske seg.

#foto #fotografi #bilde #bilder #hobbyfotograf #blogg #blogger #bloggeren #natur #kalender

6 kommentarer
  1. Så flott! ja det var en lurt….Da kan flere nyte bildene dine…Jeg har mer en nok bilder selv….Men har ikke klart å lage noe kalender eller lerret eller noe…ting tar tid..hihi…Lykke til med salget!

  2. Helt lekre bilder i kalenderen din! Vi fikk nettopp våre kalendere for neste år i hus…… er jo to fotografer, så vi tar annenhvert bilde da! Og så har vi gaver til mange rundt oss! Moro å lage noe av de fineste bildene en tar 🙂

  3. Tusen takk <3 Utrolig morsomt er det ja, å lage noe av det man har klart å fange med kameraet. masse morsomme minner. og masse fine julegaver skal det bli her ogsp tenker jeg 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg