Det gikk ikke helt som det skulle

Denne dagen hadde jeg egentlig ingen planer om gå tur. Men været var alt for fint til å sitte inne i.

Så da ble det så jeg dro med meg kameraet og ei veske med litt niste. Hadde hørt rykte om at en båt som fikk motor trøbbel og havnet i fjære kanten og ble stående, skulle slepes i land. Så tenkte nå at det kunne nå kanskje vert morsomt å fått med seg.

Det hadde vist blitt en del hull i den etter at den havnet i fjæra. Så en del jobb for å få den noen lunde flytende, hadde vist vert litt utfordrende. Men denne dagen skulle di altså prøve å få den flyttet. Det gikk ikke helt bra.

Slepe tauene ble festet og di begynte å dra. Alt så greit ut. Men på bare noen få minutter så skjedde det plutselig masse. Var bare et smell så havnet båten på siden. Og dermed så ble den fort fylt med vann. Fikk tatt masse bilder. Var jo egentlig litt spennende.

Da jeg la ut disse bildene på instagram. Så var det noen som gjerne ville ha kopi av bildene. Det var jo litt morsomt. Var vist på rett sted til rett tid. En mann hadde faktisk jobbet på akkurat denne båten i mange mange år. Så det var jo kjempe morsomt at han ville ha bildene.

#blogg #blogger #bloggen #foto #fotografi

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg