Havnet mitt i mat fatet

Man slenger med seg kameraet, får med seg ungene og får levert dem dit dem skal. Setter seg inn i bilen igjen og kjører mot mitt favoritt tur sted.

Jeg har en favoritt plass der jeg liker å gå for tiden. Mye for at jeg er på utkikk etter ørnene. Og vet sånn ca. hvor di holder til for tiden. Har hatt som mål å få tatt bilder av dem lenge. På Linesøya pleier di ofte å være. Så jeg kjørte nå den veien.

På tur dit…… registrerer jeg i side synet noe som rører seg. Jeg stopper bilen og ser ut. Var bare en hauk ikke helt det jeg var ute etter. Så jeg kjører videre. Den var litt for langt unna til at jeg fikk et bilde.

Kommer meg litt videre og oppdager, at det er så fryktelig mye kråker på himmelen. Og jeg stusser litt på dette. Finner ut at jeg må parkere for å undersøke litt. La oss si, jeg angrer ikke på at jeg gikk ut av bilen. For i det jeg setter bena ut døra. Så spretter det opp to praktfulle ørner. Jeg hadde havnet mitt i mat fatet deres.

Jeg hadde så lenge ønsket meg, å komme meg så nærme at jeg fikk tatt skikkelige bilder av dem. Denne dagen ble dagen. Og jeg fikk masse bilder.

#foto #naturfoto #blogg #blogger #bloggerne #bloggerne #natur #bilder #fotografi

13 kommentarer

Siste innlegg